OVER ONS

Rioolrat is een toonaangevende aanbieder van professionele rioolservice. Ons team van ervaren rioolspecialisten biedt een breed scala aan diensten, waaronder het ontstoppen van afvoeren, reparatie van lekkende leidingen, rioleringsonderhoud en meer. We zijn er trots op dat we snelle, betrouwbare en betaalbare rioolservice bieden aan huishoudens en bedrijven in Nederland.

Onze diensten

Bij Rioolrat bieden we een uitgebreide reeks diensten aan om aan al uw rioolbehoeften te voldoen. Enkele van onze meest populaire diensten zijn:

  • Ontstopping van afvoeren: Onze rioolspecialisten gebruiken de nieuwste apparatuur en technologie om uw afvoeren snel en effectief te ontstoppen.

  • Reparatie van lekkende leidingen: We repareren alle soorten lekkende leidingen, van kleine scheurtjes tot grote breuken.

  • Rioleringsonderhoud: Om problemen met uw riolering te voorkomen, bieden we regelmatig onderhoud en reiniging van uw rioleringssysteem.

  • Inspectie van riool: We kunnen uw riolering inspecteren om problemen op te sporen voordat ze ernstig worden en grote schade veroorzaken.

Ons team

Bij Rioolrat hebben we een team van goed opgeleide en ervaren rioolspecialisten. Onze medewerkers zijn allemaal volledig gekwalificeerd en hebben jarenlange ervaring in de rioolservice. We werken hard om ervoor te zorgen dat we onze klanten altijd de beste service en kwaliteit bieden.

Onze filosofie

Bij Rioolrat geloven we in het bieden van snelle, betrouwbare en betaalbare rioolservice van hoge kwaliteit. We begrijpen dat problemen met uw riolering stressvol en ongemakkelijk kunnen zijn, daarom doen we er alles aan om onze klanten te helpen bij het oplossen van deze problemen. Ons doel is om onze klanten tevreden te stellen en hun rioolproblemen snel en efficiƫnt op te lossen.

Contact met ons opnemen

Als u op zoek bent naar professionele en betrouwbare rioolservice, dan is Rioolrat uw beste keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om een afspraak te maken. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij al uw rioolbehoeften.