Ontstoppingsdienst Amsterdam

Rioolservice Amsterdam

Ontstopping Amsterdam. Iedereen heeft er vast wel eens last van gehad. Wanneer u het toilet probeert door te trekken, komt het water met dezelfde snelheid weer omhoog. Ook kan het zijn dat u vervelende geurtjes ruikt wanneer u de badkamer of uw toilet in komt lopen. Allemaal verschillende tekenen dat uw toilet verstopt is waarschijnlijk. Toch hoeft dat niet te betekenen dat u hier niets aan kunt doen. Een riool wat verstopt is, kan door ons namelijk gemakkelijk opgelost worden. In deze tekst gaan we u uitleggen hoe een verstopping precies kan ontstaan en hoe wij deze voor u op kunnen lossen.

Een verstopt riool


Een verstopt riool is een heel vervelend probleem. Zoals we hierboven al aangaven, zijn er verschillende manieren waarop u dit kunt ontdekken. Een vreemde rioolgeur kan er voor zorgen dat u merkt dat er iets mis is, maar ook water wat niet door de afvoer wegloopt, wijst vaak op een verstopping. Ook in de gootsteen kan dit natuurlijk het geval zijn evenals de douche of andere plekken waar water kan weglopen. Wanneer dat het geval is, is er vaak sprake van een blokkade. Ergens zit iets vast in een van de pijpen en dit is dus wat wij een verstopping noemen. Ontstoppingen zijn de beste manieren om van dit Problem af te komen, maar het is niet handig wanneer u dit zelf gaat proberen. U kunt altijd eerst kijken met een ontstopper hoe ver u komt, maar het wordt afgeraden om ontstoppingen uit te voeren met zelfgemaakte spullen. Op het moment dat u merkt dat er een verstopping is, kunt u ons het beste bellen voor riollontstoppingen.

Wat doen wij bij uw verstopte riool?


Mocht het zo zijn dat de verstopping niet vaak voor komt, proberen wij eerst met een mechanische veer de ontstopping op gang te helpen. Deze veer doorboort als het ware de verstopping waardoor het water zo door kan lopen. De verstopping is dan ook vaak verholpen. Toch kan het ook zo zijn dat ontstoppingen vaker bij u nodig zijn en dan is het handiger om er achter te komen wat nou precies de reden is van het vaker terugkerende probleem. Door middel van een camera, wordt er gekeken wat er precies voor probleem is in de afvoer. Dit kan bijvoorbeeld ook zo zijn wanneer u al een langere tijd een rioollucht in de woning heeft. De camera is op afstand te bedienen en kan gemakkelijk door het riool manoeuvreren. Vervolgens kan de ontstoppingsservice er achter komen wat er precies aan de hand is en ook direct het probleem oplossen. Een bijkomend voordeel van de camera inspectie is dat wij ook direct de buizen kunnen nakijken. Wellicht zitten er ergens beschadigingen die nog niet voor overlast zorgen, maar dit wanneer zij niet verholpen worden, alsnog gaan doen. Op dat moment weet u in ieder geval dat deze problemen vast verholpen zijn en u hier geen last meer van kan hebben.

Adres:

Krijerhofstraat 137A

Email:

info@rioolrat.com

Open Tijden:

Ma-Zon 7:00- 17:00